
Jídelníček
ROZVOZ ZDARMA!
Zlechov, Tupesy, Břestek, Velehrad, Modrá a Salaš.
Možnost konzumace přímo v jídelně.
Objednávky na telefonu
774 700 658
Obědy je nutné objednat den předem do 10:00
Vyřizuje Jaroslava
Blažková, případně na pevných linkách na vrátnici v Tupesích 572 597 123, 572 597
160. Veškeré další informace k možnostem stravování taktéž u paní Blažkové na čísle 774 700 658, nebo na emailu: blazkovajaja@seznam.cz.
Rozvoz a konzumace v jídelně
Možnost rozvozu obědů (cca
v 11 hodin dopoledne).
Výdej
obědů prováděn do nádob odběratelů s
popiskou a je nutné zajistit si nádoby i
na další den na prostřídání, tak aby každý strávník měl dvojí nádoby.
Možný osobní odběr i konzumace, přímo v jídelně na farmě
Tupesy v době od 11 do 13 hodin.
8.3. - 12.3.2021 (10. týden)
Jednotná cena menu 80,-
PONDĚLÍ
Polévka: Bramborová (alergen 1,9)
I. Vepřová plec na žampionech, rýže, červená řepa (alergen 1,9)
II. Zapékané těstoviny s uzeninou, okurek (alergen 1,3,7,9)
ÚTERÝ
Polévka: Kovářská uzená s těstovinovými fleky (alergen 1,3,9)
I. Koprová omáčka a hovězím masem, knedlík (alergen 1,3,7,9)
II. Pečené rybí filé na kmínu, šťouchané brambory, kompot (alergen 4,9)
STŘEDA
Polévka: Gulášová (alergen 1,9)
I. Klatovský vepřový závitek, těstoviny, salát (alergen 1,3,9)
II. Pikantní feferonkový salát, pečivo (alergen 1,7)
ČTVRTEK
Polévka: Zeleninová (alergen 1,3,9)
I. Valašské strapačky se zelím a slaninou (alergen 1,3,9)
II. Táborská drůbeží bašta, brambory (směs) (alergen 1,9)
PÁTEK
Polévka: Fazolová (alergen 1,9)
I. Znojemský vepřový guláš, knedlík (alergen 1,3,9)
II. Sladký Boršický ořecháček (alergen 1,3,7)
Nově nabízíme i možnost přípravy studených mís a občerstvení, uspořádání rautů a oslav.
Více informací u paní Blažkové na telefonu 774 700 658 nebo na emailu blazkovajaja@seznam.cz
Další informace a suroviny
Kompletní tiskovou zprávu ohledně nabídky stravování naleznete zde.
Obědy jsou vařeny
o porcích masa 150 g syrového, čerstvého masa
z vlastních zdrojů.
Historie jídelníčků
Předchozí jídelníčky je zhlédnutí zde.
Alergeny
1. Lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy podzemnice olejná, 6. Sója sójové boby, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam sezamová semena, 12. Oxid siřičitý a siřičitany E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228, 13. Vlčí bob lupina, 14. Měkkýši