Jídelníček

ROZVOZ ZDARMA!
Zlechov, Tupesy, Břestek, Velehrad, Modrá a Salaš.
Možnost konzumace přímo v jídelně.

Objednávky na telefonu 774 700 658
Obědy je nutné objednat den předem do 10:00


Vyřizuje Jaroslava Blažková, případně na pevných linkách na vrátnici v Tupesích 572 597 123, 572 597 160. Veškeré další informace k možnostem stravování taktéž u paní Blažkové na čísle 774 700 658, nebo na emailu: blazkovajaja@seznam.cz.

Rozvoz a konzumace v jídelně

Možnost rozvozu obědů (cca v 11 hodin dopoledne).
Výdej obědů prováděn do nádob odběratelů s popiskou a je nutné zajistit si nádoby i na další den na prostřídání, tak aby každý strávník měl dvojí nádoby.

Možný osobní odběr i konzumace, přímo v jídelně na farmě Tupesy v době od 11 do 13 hodin.

24.5. - 28.5.2021 (21. týden)

Jednotná cena menu 80,-

PONDĚLÍ
Polévka:  Bramboračka (alergen 1,9)
I. Kuřecí kýta jako "bažant po česku", hrášková rýže (játra, slanina,žampiony) (alergen 1,9)
II. Salašnická vepřová "maškrta", bramboráčky (zelí, žampiony, fazole, klobása) (alergen 1,3,9)   

ÚTERÝ
Polévka: Nudlová se zeleninou (alergen 1,3,9)
I. Svíčková na smetaně s hovězím masem, knedlík (alergen 1,3,7,9,10)
II. Hrachová kaše s uzeným masem, chléb, okurek (alergen 1,3,9)   

STŘEDA
Polévka: Slovácká dršťková (alergen 1,9)
I. Plněná Pražská pečeně , těstovina, červená řepa (alergen 1,3,9)
II. Sladké dukátové buchtičky s pudinkem (alergen 1,3,7)

ČTVRTEK
Polévka: Česneková s vejcem a opékaným chlebem (alergen 1,3,9)
I. Smažený vepřový řízek, brambory, okurek (alergen 1,3,9)
II. Pikantní feferonkový salát s uzeninou a sýrem, pečivo (alergen 1,3,7)

PÁTEK
Polévka: Zelná s bramborem (alergen 1,7,9)
I. Frankfurtská vepřová pečeně, kynutý knedlík (alergen 1,3,7,9)
II. Čočka na kyselo, sázená vejce, chléb (alergen 1,3,9)  


Nově nabízíme i možnost přípravy studených mís a občerstvení, uspořádání rautů a oslav.

Více informací u paní Blažkové na telefonu 774 700 658 nebo na emailu blazkovajaja@seznam.cz

Další informace a suroviny

Kompletní tiskovou zprávu ohledně nabídky stravování naleznete zde.

Obědy jsou vařeny o porcích masa 150 g syrového, čerstvého masa z vlastních zdrojů.

Historie jídelníčků

Předchozí jídelníčky je zhlédnutí zde.

Alergeny

1. Lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy podzemnice olejná, 6. Sója sójové boby, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam sezamová semena, 12. Oxid siřičitý a siřičitany E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228, 13. Vlčí bob lupina, 14. Měkkýši